Jagodowe Mniam Mniam może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 429 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, pekan, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, Jagodowo-Mango Sałatka mieszana z jagodowo-Guava Vinaigrette, oraz Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 4 składniki wymieszać widelcem, aż będą kruche. Naciśnij na lekko nasmarowaną patelnię o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
3
Ubij bitą polewę, twarożek i cukier puder na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Łyżka nad przygotowaną skórką. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu; ubić w 1 szklance wody, aż będzie gładka. Wymieszać jagody i doprowadzić do wrzenia. Gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
5
Zdjąć z ognia; ostudzić.
6
Wlać masę z serem śmietankowym. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.