Prażony korzeń lotosu z agawy, pory i kalafior inspirowany dietą the Kind Alicii Silverstone

Prażony korzeń lotosu z agawy, pory i kalafior inspirowany dietą the Kind Alicii Silverstone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonego korzenia lotosu z agawy, porów i kalafiora zainspirowanego dietą the Kind Alicii Silverstone. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od tej Mamy gotuje ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, korzeń lotosu, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Poważnie Azjatyckie: Korzeń Lotosu, Zupa Z Korzenia Lotosu, oraz Lotus Root Stir Fry.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić wszystkie warzywa i czosnek w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać olej, agawę i sól.Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Rozłóż warzywa równomiernie na blasze do pieczenia lub dużym, płytkim naczyniu do pieczenia. Nie układaj warzyw zbyt wysoko. W razie potrzeby użyj dwóch blach do pieczenia.Pieczemy warzywa przez 20 minut.Sprawdź, czy warzywa są miękkie i stają się złote. Jeśli nie, wymieszaj i wróć do piekarnika na kolejne 10 minut. Sprawdzić ponownie i w razie potrzeby powtarzać co 5 do 10 minut, aż do całkowitego ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn