Mase Kalafiorowe Z Masłem Brązowym
Brązowy masło kalafior zacieru może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.09 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 125 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, kalafior, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Zupa Kalafiorowa Z Masłem Brązowym, Kalafior Z Orzechowym Brązowym Masłem, oraz Kalafior Z Orzechowym Brązowym Masłem.
Instrukcje
Napełnij duży holenderski piekarnik wodą do głębokości 1/4 cala. Ułóż kalafior w holenderskim piekarniku. Gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu 7 do 10 minut lub do miękkości.
Proces kalafior, śmietana, sól, i pieprz w robocie kuchennym 30 sekund do 1 minuty lub do gładkiej, zatrzymując się zeskrobać w dół boki w razie potrzeby. Wymieszać z parmezanem i szczypiorkiem.
W razie potrzeby mieszaninę mikrofalową w wysokich 1 do 2 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając w odstępach 1-minutowych.
Masło gotować w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, od 4 do 5 minut lub aż masło zacznie się złotobrązować.
Zdjąć z ognia i natychmiast skropić masłem mieszankę kalafiora.
Dekorować, w razie potrzeby.
*2 (16-oz.) worki mrożone kalafior może być zastąpiony. Kalafior ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Postępuj zgodnie z zaleceniami, zaczynając od kroku