Boczek Szwajcarskie Kwadraty

Boczek Szwajcarskie Kwadraty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj boczek Swiss Squares. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 25g tłuszczu i w sumie 339 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 93 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szwajcarski ser, biszkopt/mieszankę do pieczenia, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Boczek Szwajcarskie Kwadraty, Szwajcarskie Kwadraty Ziemniaczane, oraz Placki Z Ciasta Francuskiego Szwajcarskiego I Szynkowego dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz mieszankę biszkoptów i wodę. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt MixBiszkopt Mix
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rzuć do 14-calowego. x 10-w. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3
Umieść na dole i 1/2 cala. w górę boków natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Ułóż ser na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Posyp boczkiem. W dużej misce ubij jajka, mleko i cebulę w proszku; polej boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
BoczekBoczek
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Piec w temperaturze 425° przez 15-18 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Pokroić w kwadraty; podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn