Boczek Szwajcarskie Kwadraty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj boczek Swiss Squares. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 25g tłuszczu i w sumie 339 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 93 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szwajcarski ser, biszkopt/mieszankę do pieczenia, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Boczek Szwajcarskie Kwadraty, Szwajcarskie Kwadraty Ziemniaczane, oraz Placki Z Ciasta Francuskiego Szwajcarskiego I Szynkowego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz mieszankę biszkoptów i wodę. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj 10 razy.
Rzuć do 14-calowego. x 10-w. prostokąt.
Umieść na dole i 1/2 cala. w górę boków natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Ułóż ser na cieście.
Posyp boczkiem. W dużej misce ubij jajka, mleko i cebulę w proszku; polej boczek.
Piec w temperaturze 425° przez 15-18 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Pokroić w kwadraty; podawać natychmiast.