Wieprzowina Moo Shu Z Mandarynkami
Need a bezglutenowy i bezmleczny napój? Wieprzowina Moo Shu z naleśnikami mandarynkowymi może być świetnym przepisem. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, sos sojowy, sos hoisin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Moo Shu z mandarynkowymi naleśnikami, Szybkie i łatwe naleśniki mandarynkowe dla jednego, oraz Kaczka po pekińsku z naleśnikami mandarynkowymi i sosem śliwkowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać wieprzowinę; zapiekać i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Połączyć wrzącą wodę i suszone grzyby shiitake w misce; przykryć i odstawić 20 minut.
Odcedzić; wyrzucić łodygi grzybów i cienko pokroić czapki grzybowe.
Połączyć pokrojone czapki grzybowe, zielona cebula, czosnek, i imbir w małej misce; odstawić.
Połączyć wrzącą wodę i grzyby ucha drewna w misce; przykryć i odstawić 20 protokół.
Odcedzić; grzyby pokroić w cienkie plasterki. Odstawić.
Połączyć 3 łyżki wina ryżowego i następnie 4 Składniki (3 łyżki wina ryżowego przez czarny pieprz) w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Ogrzać 1 1/2 łyżeczki oleju roślinnego w woku lub dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i smażyć 3 minuty.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oleju roślinnego do patelni.
Dodać jajka; smażyć 30 sekund lub do miękkiej jajecznicy.
Dodać mieszankę grzybów shiitake; smażyć 1 1/2 minuty.
Dodaj łodygi kapusty; smażyć 30 sekund.
Dodać grzyby ucho drewna, liście kapusty, i 2 łyżki wina ryżowego; stir-fry 1 minutę.
Dodać mieszankę wieprzowiny i skrobi kukurydzianej; smażyć 2 minuty lub aż sos będzie gęsty.
Na półmisku wyłożyć mieszankę wieprzową.
Połączyć sos hoisin i 1 łyżka sosu sojowego.
Rozprowadzić około 1 1/2 łyżeczki mieszanki sosu hoisin na niegotowanej powierzchni każdego naleśnika mandarynki. Top każdy naleśnik z 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej; zwinąć.
(Łącznie naleśniki z mandarynkami)