Boczek i jajka z " maksimum smaku
Boczek i Deviled jajka z 'Maximum smak może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sok z ogórków, deviled jaj, lapsang Souchong herbaty i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ziemniaki Pieczone Cytrynowo Z " Maximum Flavor, Tajska Sałatka Wołowa Z " Maximum Flavor, oraz Kremowy Szpinak Z Cytrusowym Kosho Od " Maximum Flavor.
Instrukcje
Gotować i solać jajka: ustawić parownik na dużym ogniu i doprowadzić wodę do wrzenia.
Jajka włóż do kosza na parowiec, Dodaj do garnka, przykryj i gotuj na parze przez 14 minut. Podczas gdy jajka są na parze, przygotuj kąpiel z lodem. Gdy jajka są ugotowane, przenieść je do lodowatej wody i ostudzić na około 15 minut.
W międzyczasie w dużej misce połącz sok żurawinowy, herbatę i sól, mieszając, aż sól się rozpuści.
Wyjmij jaja z lodowatej wody i użyj tylnej części łyżki, aby równomiernie rozbić skorupki na całym ciele, nie przekłuwając jaj ani nie usuwając żadnej skorupki.
Włóż popękane jajka do solanki i umieść kolejną miskę na górze jaj, aby utrzymać je w zanurzeniu. Jajka przechowywać w lodówce przez 48 godzin.
Po 48 godzinach wyjąć jaja z solanki i obrać je, odrzucając skorupki. Podziel każde jajko wzdłuż o połowę.
Usunąć żółtka i odstawić białka na bok. W małym robocie kuchennym połącz żółtka jaj, majonez, musztardę i sok z ogórków i puree, aż będą gładkie. Zgarnij mieszankę z jajkiem do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki i włóż torebkę do lodówki.
Zrób boczek: zrób boczek: Rozgrzej piekarnik do 175°C (350 ° F). Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią.
Ułóż plastry boczku na desce do krojenia.
Pędzel po jednej stronie każdego plastra z odrobiną galaretki pieprzowej, a następnie ułożyć plastry glazury bok do góry na stojaku z drutu ustawionego na patelni wyłożonej folią.
Piec boczek przez 15 minut, lub aż po prostu chrupiące i szkliwione.
Wyjmij boczek z piekarnika, posmaruj obie strony boczku większą ilością galaretki i włóż z powrotem do piekarnika na 3 minuty.
Wyjąć boczek z piekarnika i ostudzić.
Każdy plasterek boczku pokroić na 4 kawałki tak, aby na każde jajko było po 1 kawałku.
Połóż białka na desce do krojenia lub innej płaskiej powierzchni roboczej. Łyżka 1/4 łyżeczki galaretki pieprzowej na dno każdego białka jaja. Na wierzch galaretki wyłożyć rozetę (około 1 łyżki stołowej) mieszaniny żółtka. Wierzch z plasterkiem boczku. Ułóż deviled jajka na desce do krojenia lub półmisku służyć.