Boczek i jajka z " maksimum smaku

Boczek i jajka z
Boczek i Deviled jajka z 'Maximum smak może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sok z ogórków, deviled jaj, lapsang Souchong herbaty i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ziemniaki Pieczone Cytrynowo Z " Maximum Flavor, Tajska Sałatka Wołowa Z " Maximum Flavor, oraz Kremowy Szpinak Z Cytrusowym Kosho Od " Maximum Flavor.

Instrukcje

1
Gotować i solać jajka: ustawić parownik na dużym ogniu i doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
2
Jajka włóż do kosza na parowiec, Dodaj do garnka, przykryj i gotuj na parze przez 14 minut. Podczas gdy jajka są na parze, przygotuj kąpiel z lodem. Gdy jajka są ugotowane, przenieść je do lodowatej wody i ostudzić na około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
W międzyczasie w dużej misce połącz sok żurawinowy, herbatę i sól, mieszając, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
(duża Tuba)(duża Tuba)
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wyjmij jaja z lodowatej wody i użyj tylnej części łyżki, aby równomiernie rozbić skorupki na całym ciele, nie przekłuwając jaj ani nie usuwając żadnej skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
(Keebler)(Keebler)
5
Włóż popękane jajka do solanki i umieść kolejną miskę na górze jaj, aby utrzymać je w zanurzeniu. Jajka przechowywać w lodówce przez 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Po 48 godzinach wyjąć jaja z solanki i obrać je, odrzucając skorupki. Podziel każde jajko wzdłuż o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
(Keebler)(Keebler)
7
Usunąć żółtka i odstawić białka na bok. W małym robocie kuchennym połącz żółtka jaj, majonez, musztardę i sok z ogórków i puree, aż będą gładkie. Zgarnij mieszankę z jajkiem do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki i włóż torebkę do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z OgórkówSok Z Ogórków
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Zrób boczek: zrób boczek: Rozgrzej piekarnik do 175°C (350 ° F). Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
9
Ułóż plastry boczku na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Pędzel po jednej stronie każdego plastra z odrobiną galaretki pieprzowej, a następnie ułożyć plastry glazury bok do góry na stojaku z drutu ustawionego na patelni wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Piec boczek przez 15 minut, lub aż po prostu chrupiące i szkliwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
12
Wyjmij boczek z piekarnika, posmaruj obie strony boczku większą ilością galaretki i włóż z powrotem do piekarnika na 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
13
Wyjąć boczek z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
14
Każdy plasterek boczku pokroić na 4 kawałki tak, aby na każde jajko było po 1 kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(Keebler)(Keebler)
1
Połóż białka na desce do krojenia lub innej płaskiej powierzchni roboczej. Łyżka 1/4 łyżeczki galaretki pieprzowej na dno każdego białka jaja. Na wierzch galaretki wyłożyć rozetę (około 1 łyżki stołowej) mieszaniny żółtka. Wierzch z plasterkiem boczku. Ułóż deviled jajka na desce do krojenia lub półmisku służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn