Bochenki z dyni Pekan mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten hor d ' oeuvre ma 251 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier cukierniczy, olej roślinny, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Mini Bochenki Morelowo-Pekanowe, Mini Bochenki Malinowo-Pekanowe, oraz Mini bochenki Cherry-pecan Streusel dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Połącz dynię, olej, jajka i wodę; dobrze wymieszaj. Mieszaj z suchymi składnikami, aż się połączą; złożyć orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Orzeszki Pekan
Woda
Jajko
Olej Do Smażenia
3
Łyżka do dwóch natłuszczonych 9-calowych. x 5-w. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
4
Piec w temperaturze 350° przez 60-65 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Do glazury połącz masło, cukry i śmietanę w rondelku. Gotuj, aż cukier się rozpuści. Ostudzić przez 20 minut. Dodaj cukier cukierniczy i wanilię, aż będą gładkie.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ferrari Perle z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.