Bochenki Mięsne Bekon-Cheddar
Bochenki mięsne z bekonem i cheddarem mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ser cheddar, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 211 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Bochenki mięsne Li ' l Cheddar, Bochenki Mięsne Cheddar, oraz Bochenki mięsne Li ' l Cheddar.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj białka, krakersy, 1/3 szklanki sera, cebulę, sól i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj cztery małe bochenki; umieść w nie natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch każdy z pół-paskiem boczku.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nie pozostanie różowy, a termometr wskaże 160°.
Posyp pozostałym serem; piec 2-3 minuty dłużej lub do stopienia sera.