Bochenki Mięsne Bekon-Cheddar

Bochenki Mięsne Bekon-Cheddar
Bochenki mięsne z bekonem i cheddarem mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ser cheddar, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 211 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Bochenki mięsne Li ' l Cheddar, Bochenki Mięsne Cheddar, oraz Bochenki mięsne Li ' l Cheddar.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj białka, krakersy, 1/3 szklanki sera, cebulę, sól i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj cztery małe bochenki; umieść w nie natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch każdy z pół-paskiem boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Do WiązaniaDo Wiązania
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nie pozostanie różowy, a termometr wskaże 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Posyp pozostałym serem; piec 2-3 minuty dłużej lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn