Chrupiące filety rybne z polewą Ranczo
Chrupiące filety rybne z polewą na ranczo mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, pomidora, dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Chrupiące Filety Rybne, Pieczone filety rybne z polewą jogurtową, oraz Chrupiąca polewa z sera pleśniowego Sensei.
Instrukcje
Rozprowadzić obie strony filetów za pomocą 3 łyżek sosu.
Połącz okruchy krakersów i pieprz w płytkim naczyniu; pogłębiać ryby w mieszaninie okruchów.
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytym natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Skropić 2 łyżkami sosu; top z ogórkiem i pomidorem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.