Posiekana Sałatka Włoska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj posiekanej włoskiej sałatki. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 13g białka, oraz 30 g tłuszczu. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pimientos, sałatę rzymską, pepperoni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Włoska Sałatka Posiekana, Włoska Sałatka Posiekana, oraz Włoska Sałatka Posiekana.
Instrukcje
W dużej szklanej lub ze stali nierdzewnej miski, połączyć rzymskie, pepperoni, pimientos, cebula, i karczochy serca lub oliwki. Rzucać, aby połączyć.
Dodaj ocet, olej, sól, pieprz i parmezan do miski. Wrzucić dokładnie, aby połączyć składniki.
Zamiast pepperoni użyj posiekanego salami lub prosciutto.
Dodaj trochę posiekanego pepperoncini do przypraw sałatkę.
Spróbuj filiżanki odsączonej i opłukanej ciecierzycy w puszkach zamiast karczochów.
Pokrojony w kostkę ser provolone byłby miłym dodatkiem.
Wymieszać około jedną trzecią filiżanki cienko pokrojonych liści bazylii.
Wino zalecenie: Piemontu pić więcej ich rodzimych barbera niż robią inne wino, ponieważ jego rześka kwasowość i jasne smaki jeżyny są w domu z tak wielu potraw. Spróbuj Barbera d ' Alba z tej sałatki i może stać się konwertować się.