Przepis cukinia Pizza bochenki mogą być wykonane w około 1 godzinę. Za 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 9g tłuszczu i w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera provolone, grzybów, oliwek i cukinii. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Bochenki Z Cukinii, Bochenki Marchewkowo-Cukiniowe, oraz Pieprzne Bochenki Pizzy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż cukinię, cebulę, pieczarki na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pizzan w menu? Spróbuj połączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Chrupiące, dojrzałe, czerwone aromaty jagodowe i wiśniowe są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.