Bochenek Z Indyka Na Zimno
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zimnego bochenka z indyka. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Indyk Tonnato (Włoski indyk na zimno w sosie z tuńczyka), Southwest Turcja Zimna Płyta, oraz Mini Bochenek Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozdrzeć chleb na kawałki i wirować w robocie kuchennym, aby drobne okruchy. Odmierz 2 filiżanki i włóż do dużej miski.
Wycisnąć kiełbaski z osłonek do miski.
Dodaj mielonego indyka, jajko, mleko, cebulę, szałwię, sól, czarny i biały pieprz i cayenne.
Pat mieszaniny meat loaf do naoliwionej lub nonstick 5-przez 9-calowy patelni Bochenek.
Piec w piekarniku 350, aż Meat loaf będzie twardy w dotyku w środku, około 1 1/2 godziny.
Podawać na gorąco lub ostudzić, następnie przykryć i schłodzić, aż ostygnie, co najmniej 3 godziny. Lub przechowywać, schłodzone, do 2 dni. Wsadź nóż między mięso a obręcz patelni. Odwróć Meat loaf na talerz.