Bochenek nadziewany z szynką, ziemniakami i serem
Szynka, ziemniaki & ser nadziewane Bochenek może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 286 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pietruszki, musztardy w proszku, bardzo dojrzały cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Ziemniaki Faszerowane Szynką I Serem, Bochenek z szynką i serem, oraz Kanapka Z Szynką I Serem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszać chleb w dużej misce i wymieszać z proszkiem musztardy, a następnie uzupełnić zgodnie z instrukcjami opakowania. Przykryć olejowaną folią spożywczą i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na 45 minut - 1 godz. do podwojenia rozmiaru.
W międzyczasie doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wody, dodać ziemniaki i gotować przez 10-12 minut do miękkości.
Odcedzić, pozostawić w durszlaku, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, następnie obrać skórki i grubo pokroić w kostkę.
Wymieszać crme frache, cheddar i pietruszkę, a następnie dobrze doprawić.
Rozwałkować prawie połowę ciasta na mąki powierzchni do koła 25cm łatwiejsze w użyciu wałek do ciasta i rozciągnąć go z rąk w tym samym czasie. Podnieś na mąkę do pieczenia blachy, która zmieści się w zamrażarce. Równomiernie ułożyć ziemniaki na wierzchu, pozostawiając dobrą granicę 2-3 cm. Kropka na połowie mieszanki crme frache. Następnie z dymką, następnie szynką, a następnie kropki pozostałą mieszaninę crme frache na całej górze.
Rozwałkuj pozostałe ciasto tak jak za pierwszym razem, do nieco większego niż 25 cm.
Umyj Brzeg spodu ciasta wodą, a następnie podnieś górną część na ciasto. Przyciąć, jeśli potrzebujesz, a następnie naciśnij i zwiń krawędź obramowania, aby ją uszczelnić. Zrób to dookoła, a następnie naciśnij zębami widelca, aby dobrze go uszczelnić. Ciasto jest teraz gotowe do zamrożenia, posmarować trochę folii spożywczej odrobiną oleju i dobrze owinąć. Zamrażać do 2 miesięcy lub, jeśli gotuje się natychmiast, piec nadziewany Bochenek przez 1 godzinę w temperaturze 180C / 160C wentylator / gaz 4 do złotego koloru
Gotowanie z zamrożonego: rano wyjmij ciasto z zamrażarki i pozostaw w temperaturze pokojowej na około 3 godziny.
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Posmaruj zamrożone ciasto ubitym jajkiem, rozetrzyj z odrobiną sera, jeśli chcesz, i przykryj folią.
Piec przez 1 godz., następnie wyjąć folię i piec przez 1 godz. więcej, aż się złoci i chrupiące pokroić szaszłyk w środku i sprawdzić jego rurki gorąco przez całą drogę.