Bochenek mięsa z indyka z puree ziemniaczanym wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 371 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, koszerna sól i pieprz, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Z Indyka Z Puree Ziemniaczanym I Fasolką Szparagową, Puree Ziemniaczane Meat Loaf, oraz Babeczki Meat Loaf z polewą ziemniaczaną.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 400 F. w misce połączyć indyka, cebulę, szpinak, pietruszkę, bułkę tartą, musztardę, białko jaja i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.