Bocadillos Z Grzybami
Bocadillos z grzybami może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, sól i pieprz, ser jack, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tuńczyk Bocadillos, Mushroom Vepudu-smażenie grzybów / Easy Mushroom s, oraz Grzyby i biała fasola Tostada + Mushroom Makeover przekąska Pomysły dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, stopić 2 łyżki masła.
Dodać grzyby, cebulę i gałkę muszkatołową. Mieszać często, aż grzyby są lekko rumiane, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Tymczasem, w misce, ubić jajka, aby wymieszać z okruchami, kolendra, i wszystko, ale 1/2 szklanki sera.
Grubo posiekać mieszaninę grzybów i wymieszać z mieszaniną jaj.
Wlać do maślanej 8-calowej kwadratowej patelni.
Piec w piekarniku 325 do momentu, gdy środek lekko naciśnie, około 30 minut (około 20 minut w piekarniku konwekcyjnym).
Posypać równomiernie pozostałym serem i piec tylko do momentu, aż zacznie się topić, 3 do 4 minut więcej (1 do 2 minut w piecu konwekcyjnym).
Wyjąć z piekarnika i odstawić na patelni, aż będzie ciepły, co najmniej 15 minut, lub do ostygnięcia.
Pokroić na 1-calowe kawałki i ułożyć na talerzu.