Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przypraw? BLT-duszony boczek, Collards i dżem pomidorowy może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 901 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz boczek wieprzowy, bekon, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone kolędy w sosie pomidorowo-cebulowym, Wieprzowina duszona z wolno gotowanymi kapustami, kaszą i sosem pomidorowym, oraz Jabłecznik duszony z szynką dla podobnych receptur.
Dodać boczek, bulion i mirepoix na patelnię do piekarnika, przykryć folią i piec przez 90 minut. Następnie wyjąć boczek z wywaru i pozostawić do ostygnięcia. Po ostudzeniu porcję na 4 porcje i przytrzymaj do ponownego gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Dodaj bulion, sok jabłkowy, boczek, cebula, przyprawa Cajun i collards do garnka i gotować na średnim ogniu, aż do duszenia. Następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż warzywa zmiękną i ciecz zmniejszyła się do 2 filiżanek, o 1 godzinę. Po ugotowaniu wyjąć z ognia i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Collard Greens
Zieloni
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
W przypadku dżemu pomidorowego: podczas procesu collard, w małym rondlu na średnim ogniu, dodać pomidory, cebulę, chrzan, tymianek, sól, cayenne, curry, biały pieprz i kurkumę i pozostawić do gotowania przez 75 minut, mieszając podczas procesu. Po ugotowaniu trzymaj ciepło i w razie potrzeby dokręć zawiesinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Chrzan Pospolity
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kurkuma
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Gdy wszystkie trzy elementy są gotowane, na patelni do piekarnika, dodać duszone kawałki boczku, top z dżemem pomidorowym i ciepła pod brojlerem lekko rumiane, o 2 protokół. Raz rumiane, część collards w centered stos w misce, a następnie top z smakiem pieczony boczek i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Collard Greens
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 56 dolarów za butelkę.