Blondies
Blondies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Jeśli masz migdały, chipsy toffi, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Blondies, Blondies, oraz Najlepsze Blondynki.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i linia 9-by-9-by-2-calowa patelnia do pieczenia z pergaminem, umożliwiając 2-calowy zwis. Podszewkę też posmaruj masłem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce i odstawić.
Roztopić masło w średnim rondlu; dodać oba cukry i ubijać, aż połączone i cukier stopi się, o 5 protokół.
Przenieść mieszaninę do średniej miski i lekko ostudzić.
Ubić jajka i ekstrakt z wanilii, aż się połączą.
Dodać mieszaninę mąki i ubijać, aż tylko włączone. Złożyć w chipsy czekoladowe, migdały i chipsy toffi i przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni.
Piec, aż Góra lekko pęknie i będzie jędrna w dotyku, a szaszłyk włożony do środka wyjdzie z wilgotnymi kawałkami przylegającymi do niego, 24 do 27 minut.
Wyjmij do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Usuń pręty z patelni za pomocą pergaminowych uchwytów, przenieś na deskę do krojenia i pokrój na 2-calowe kwadraty.