Bliny buraczane z łososiem marynowane w syropie anyżowym z ' Home Made Winter
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy morn posiłek, więc dać Burak blini z łososiem marynowane w Syrop anyż z ' Home Made Winter spróbować. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Jeśli masz jajka, ocet winny, nasiona granatu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka cytrusowa z syropem z anyżu gwiazdkowego, Kumkwat w syropie przyprawionym z goździkami, cynamonem i anyżem gwiaździstym, oraz Ser Brousse z " domowej zimy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw marynuj łososia: należy to zrobić co najmniej 1 dzień, a najlepiej 2 dni wcześniej. W małym rondlu na dużym ogniu doprowadzić 1/2 szklanki (125 ml) wody, pieprz, sól, miód i anyż do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut.
Ostudzić, następnie wymieszać z sosem sojowym i octem.
Zalać marynatą do miski i dodać łososia. Naciśnij tak, aby łosoś był dobrze przykryty. Przykryj miskę i pozostaw rybę do marynowania w lodówce przez co najmniej 24 godziny.
Drożdże i cukier połączyć z 3 łyżkami (50 ml) ciepłej wody i odstawić na kilka minut. Buraki posiekać i zebrać 1 do 2 łyżek różowego płynu. Odstawić płyn na bok. Buraki przecedzić w robocie kuchennym, dodać mąkę i połączyć.
Podgrzać mleko do letniej, a następnie wlać do mieszanki drożdży. Ponownie włączyć Robot kuchenny i wlać mieszaninę mleka przez rurkę paszową do mieszanki buraków.
Dodać sól, jajka i roztopione masło. Odstawić na co najmniej 1 godzinę w ciepłym miejscu do wyrośnięcia.
Różową ciecz z buraków ubić do mascarpone i przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Tuż przed podaniem opłucz marynatę z łososia. Pokrój go całkowicie do sucha i użyj długiego cienkiego noża, aby pokroić go po przekątnej na cienkie plasterki.
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię sauté na średnim ogniu. Rozpuścić 1 łyżeczkę masła na patelni i łyżkę około 2 łyżek blini ciasto do patelni. Smażyć około 4 bliny na raz. Odwróć je dwoma widelcami, gdy otwory tworzą się na górze.
Odcedzić na ręcznikach papierowych. Przykryć wirem łososia, posmarować odrobiną różowego mascarpone i posypać pestkami granatu.