Blackened Grouper
Blackened Grouper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, sproszkowane oregano, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blackened Grouper, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i przyprawy połączyć i dobrze wymieszać.
Filety posmaruj masłem, a następnie natrzyj mieszankę przypraw na całe filety.
Rozgrzać olej w żelaznej patelni na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Dodać filety i gotować od 2 do 3 minut na stronę lub aż ryba będzie nieprzezroczysta i zacznie łuszczyć się podczas badania.
Podawać natychmiast.Uwagi: zacznij od naprawdę gorącej patelni. Ryby natychmiast skwierczą i otrzymają bardzo wyraźną, ciemną powłokę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.