BJ ' s Hot Corn Dip

BJ ' s Hot Corn Dip
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Gorący Dip kukurydziany BJ może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka chile-sos czosnkowy, pomidory i chili, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Gorący Sos Krówkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj 5-litrową zapiekankę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz konserwy żółtą kukurydzę, mieszaną żółtą i białą kukurydzę, białą kukurydzę shoepeg i pokrojone w kostkę pomidory w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała KukurydzaBiała Kukurydza
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Beat serek, majonez, śmietana, sos chili czosnkowy, przyprawa Taco, i sok z limonki razem w oddzielnej dużej misce do mieszania, aż gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czosnkowy ChiliSos Czosnkowy Chili
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Przełóż kukurydzę i pomidory do miski zawierającej SOS twarogowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj czerwoną cebulę, zielona cebula, kolendra, i pieprz jalapeno; mieszać aż dokładnie połączone. Złóż ser Cheddar i ser w stylu meksykańskim wymieszać w mieszaninie kukurydzy, aż dokładnie połączone; doprawić koszerną solą i łyżką do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, wymieszać i kontynuować pieczenie, aż dip będzie gorący i bulgotanie i top jest lekko rumiane, 20 do 25 więcej minut. Schłodzić przez 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn