Biszkopt Victoria z kremem z twarogu cytrynowego i dżemem domowej roboty
Biszkopt Victoria z kremem z twarogu cytrynowego i dżemem domowej roboty może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 227 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, jajka, lemon curd, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pieczone jagody z twarogiem cytrynowym i kokosem zwieńczone domową bitą śmietaną, Gąbka Victoria, oraz Biszkopt Victoria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / 160C fan / 177° / gas 4.
Rozetrzyj trochę zmiękczonego masła wokół dwóch puszek na kanapki o wymiarach 18 cm x 7 cali. Następnie umieść koło papieru tłustego na podstawie każdej puszki. Użyłem podstawy puszki do rysowania, aby uzyskać odpowiedni rozmiar.
Zmiękczone masło i cukier zmiksować na puszystą masę. Użyłem elektrycznej trzepaczki, ale można to zrobić ręcznie lub użyć miksera stojącego.
Dodać i ubić jajka, po kolei.
Zacznij stopniowo dodawać mąkę czubatą łyżką na raz i składaj za pomocą ruchu tnącego, za pomocą metalowej łyżki, aby nie stracić całego dodanego powietrza.
Podzielić mieszaninę między dwie puszki kanapki. Wygładzić górę i pop obu puszek w piekarniku.
Piec przez 20 -25 minut, aż ciasto będzie złote i szaszłyk wyjdzie czysty.
Wyjmij ciasto z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na 5-10 minut, a następnie wyjmij z puszek i pozostaw do ostygnięcia na drucianym stojaku.
Usuń kółka odporne na tłuszcz z dna każdego ciasta.
Śmietanę ubić, następnie wymieszać z twarogiem cytrynowym. Możesz dodać więcej twarogu, aż będzie dobrze smakował. Pierwszą biszkopt ułożyć dżemem, a następnie śmietaną. Wierzch z drugim ciastem i pył z cukrem pudrem.