Budyń Chlebowy Bourbon

Budyń Chlebowy Bourbon
Need a deser wegetariański? Bourbon Bread Pudding może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 476 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone wszystkie przyprawy, skrobię kukurydzianą, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Budyń Chlebowy Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej ½ szklanki bourbona w średnim rondlu ustawionym na średnim ogniu, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść porzeczki lub rodzynki w małej misce i wlej ciepły bourbon na wierzch; odstawić na co najmniej 1 godzinę lub na noc.Zrób sos bourbon: w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu przynieś 1 szklankę śmietany na wolnym ogniu. W małej misce ubij skrobię kukurydzianą i 2 łyżki ciepłej śmietany, aby utworzyć zawiesinę; powoli ubijaj zawiesinę do pozostałej ciepłej śmietany. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale ubijając. Po zagotowaniu dodać ¼ szklanki cukru i zmniejszyć ogień do bardzo niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
PorzeczkiPorzeczki
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
RodzynkiRodzynki
KremKrem
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Trzepaczka stale aż zgęstnieje, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałe ¼ szklanki bourbonu. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.Zrób budyń chlebowy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. W dużej misce wymieszać razem chleb, mleko i pozostałą 1-szklankę śmietany. W średniej misce ubić jajka, Pozostałe 1 ½ szklanki cukru, wanilia, sól, i wszystkie przyprawy, aż dobrze połączone; dodać do mieszanki chleba. Wymieszać z porzeczkami lub rodzynkami i bourbonem, w którym nasączono.Masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
PorzeczkiPorzeczki
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
MasłoMasło
ChlebChleb
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
5
Wlać mieszankę chlebową, rozprowadzając ją równomiernie po dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż kostki chleba są rumiane i krem jest gotowane, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Podawać z sosem bourbon. Podgrzej SOS delikatnie z ½ łyżeczki wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
SOSSOS
WodaWoda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn