Biscotti Imbirowo-Melasowe
Imbir-Melasa Biscotti może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 15. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 178 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, melasę, cukier turbinado i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Biszkopty migdałowo-imbirowe, Biszkopty Cytrynowo-Imbirowe, oraz Biscotti Z Podwójnym Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto ciasteczkowe rozedrzeć na kawałki w dużej misce. Wymieszaj kolejne 5 składników, aż dobrze się połączą.
Nacisnąć na dno lekko nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Posypać równomiernie cukrem turbinado.
Piec w 350 przez 40 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w naczyniu do pieczenia na stojaku z drutu 20 minut.
Usuń z naczynia do pieczenia do stojaka drutu, i ostudzić 10 więcej minut. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Pokrój ciastko na 14 pasków ząbkowanym nożem za pomocą delikatnego ruchu piłowania.
Umieścić paski na blasze do pieczenia.
Piec w 300 przez 18 minut z każdej strony.
Wyjmij do stojaków z drutu i pozostaw do ostygnięcia 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
*2 łyżeczki. cukier granulowany może zostać zastąpiony.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Pillsbury Create 'N
Upiec ciasto czekoladowe w lodówce.