Bigoli z kaczką Ragu

Bigoli z kaczką Ragu
Bigoli z kaczką Ragu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1184 kalorie, 75g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 6,93 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką bulion z kurczaka, ciepłe mleko, Wino i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Rigatoni z kaczką Ragù, Spaccatelle Z Kaczką Ragu, oraz Garganelli z kaczką Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć nogi kaczki i usunąć cały tłuszcz. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
2
W zapiekance z grubym dnem lub holenderskim piekarniku rozgrzej oliwę do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać nogi kaczki i gotować, aż brązowy ze wszystkich stron i usunąć, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
4
Dodaj cebulę, marchew, czosnek i seler i gotować, aż zmiękną, o 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać wino, pomidory, bulion z kurczaka i suszone grzyby i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać nogi kaczki i powrócić do wrzenia, obniżyć ogień, przykryć i pozostawić na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
7
Wyjąć nogi kaczki i pozostawić do ostygnięcia. Wyciągnij całe mięso z kości i wróć do garnka, bez kości. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, lub do dość grube. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Noga KaczkiNoga Kaczki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Napełnij duży garnek 6 ćwiartkami wody i dodaj 2 łyżki soli. Gotować bigoli aż "al dente", o 8 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Podgrzać sos, odcedzić makaron i wrzucić na patelnię. Wrzucić do płaszcza i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Aby ciasto: zrobić kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i mieszaninę mleka. Za pomocą widelca, ubić razem jajka i mieszaninę mleka i rozpocząć włączenie mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, wyjmij ciasto z planszy i zeskrobaj resztki chrupiących bitów. Wyrzuć te kawałki. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
13
Aby Bigoli: zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i ciasne, i pozostawić 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
14
Uwaga: nie pomijaj ugniatania lub spoczynkowej części tego przepisu. Są niezbędne do lekkiego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
15
Ciasto pokroić na 6 kawałków i przepuścić każdy kawałek przez młynek do mięsa ustawiony na najmniejszy rozmiar wytłaczania. Gdy makaron wychodzi, pokrój go na 12-calowe kawałki i natychmiast odkurz mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
16
Ułóż na arkuszu ciastek posypanym mączką kukurydzianą, uważając, aby pasma były oddzielne. Zakończyć wszystkie 6 sztuk w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn