Biały Tort Weselny
Biały tort weselny może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Jeśli masz białka jaj, mleko, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Biały Tort Weselny, Biały Tort Weselny, oraz Biały Tort Weselny.
Instrukcje
Ubij białka do spienienia za pomocą solidnego ubijaka do jaj lub z dużą prędkością miksera elektrycznego. Następnie stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, ubijając tylko do momentu, gdy beza utrzyma się w miękkich Szczytach.
W dużej misce wymieszaj skracając, aby zmiękczyć. W innej misce, przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia, sól, i 2 szklanki cukru; przesiać do skrócenia.
Dodać 1 1/2 szklanki mleka i ekstraktów, i mieszać, aż cała mąka jest zwilżona. Beat 2 minuty przy niskiej prędkości miksera elektrycznego.
Dodać pozostałe mleko i mieszankę bezową; ubić jeszcze przez 1 minutę.
Linia DNA jednej 10-calowej kwadratowej patelni i dwóch 8-calowych kwadratowych patelni z pergaminem.
Wlać ciasto na równą głębokość w każdej patelni.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez około 45 minut, lub do zakończenia. Fajne warstwy.
Przyciąć jeden z 8 calowy plac ciasta, aby 5 calowy plac ciasto.
Umieść ciasto 10 cali na dużej płaskiej tacy lub talerzu. Wierzch i boki mróz z cienką warstwą ozdobnego lukru. Pokrywać wierzch ciasta gładko z więcej lukier. Center 8 cala ciasto na szczycie 10 cala ciasto i mróz jak wyżej. Center 5 cala ciasto na 8 cala ciasto i mróz.
Rozłóż lukier na całym torcie, aby dać mieszkanie, nawet bazę do dekoracji. Udekoruj według uznania.