Biała Pizza z rukolą

Biała Pizza z rukolą
Biała Pizza z rukolą to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1004 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, tymianek, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć suche drożdże, można śledzić to danie główne z Pomarańczowy Kardamon Bezglutenowe Drożdże Podniesione Ciasto jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Biała Pizza z rukolą, Biała Pizza Z Rukolą, oraz Pizza Rukola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do ciasta, połączyć wodę, drożdże, miód i 3 łyżki oliwy z oliwek w misce miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta. Gdy drożdże się rozpuszczą, dodaj 3 szklanki mąki, następnie 2 łyżeczki soli i wymieszaj na średniej prędkości. Podczas mieszania dodać do 1 szklanki więcej mąki, lub tylko tyle, aby miękkie ciasto.Zagniataj ciasto przez około 10 minut, aż będzie gładkie, posypując je mąką w razie potrzeby, aby nie przylepiło się do miski. Gdy ciasto będzie gotowe, obróć je na mąkę i wyrabiaj ręcznie kilkanaście razy. Powinien być gładki i elastyczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciasto umieść w dobrze naoliwionej misce i obróć, aby lekko pokryć olejem. Przykryj miskę ręcznikiem kuchennym i pozostaw ciasto do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Tymczasem zrobić olej czosnkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
4
Umieść 1/2 szklanki oliwy z oliwek, czosnek, tymianek i płatki czerwonej papryki w małym rondlu i doprowadzić do duszenia na małym ogniu. Gotować przez 10 minut, upewniając się, że czosnek nie pali. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni. (Upewnij się, że piekarnik jest czysty!)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Ciasto wylać na deskę i podzielić na 6 równych części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Umieść je na patelni wyłożonej pergaminem i przykryj wilgotnym ręcznikiem. Pozostawić ciasto na 10 minut. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Naciśnij i rozciągnij każdą kulkę w 8-calowe koło i umieść 2 koła na każdej pergaminowej blasze. (Jeśli schłodziłeś ciasto, wyjmij je z lodówki około 30 minut wcześniej, aby osiągnęło temperaturę pokojową.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Pizze posmarować olejem czosnkowym, a każdą obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
10
Posypać pizze równomiernie Fontina, mozzarella, i ser kozi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Ser FontinaSer Fontina
11
Skropić każdą pizzę 1 łyżką więcej oleju czosnkowego i piec przez 10 do 15 minut, aż skórki są chrupiące i sery zaczynają brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
W międzyczasie, na vinaigrette, ubij razem 1/2 szklanki oliwy z oliwek, sok z cytryny, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gdy pizze są gotowe, umieścić rukolę w dużej misce i wrzucić tyle cytryny vinaigrette do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
VinaigretteVinaigrette
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Na każdej pizzy umieścić dużą pęczek rukoli i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn