Biała gorąca czekolada z mieszadełkami Marshmallow

Biała gorąca czekolada z mieszadełkami Marshmallow
Jeśli masz około 40 minut do spędzenia w kuchni, biała gorąca czekolada z mieszadełkami Marshmallow może być znakomitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 7 g białka i 33 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,33 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis zachwycił 25 osób. Świetnie sprawdza się jako napój. Jeśli masz pod ręką półsłodkie chipsy czekoladowe, pianki marshmallow, czekoladę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 30%, to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Biała gorąca czekolada z mieszadłami do pianek marshmallow, Domowe pianki miętowe – idealne mieszadła do gorącego kakao i Mieszadełka do czekolady.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: Osiem 6-calowych patyczków do lizaków lub lodów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
3
Mieszadła: Wyłóż małą blachę do pieczenia woskiem lub papierem pergaminowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso W Ciemnej CzekoladzieZiarna Espresso W Ciemnej Czekoladzie
1/3 Szklanki Ziaren Espresso W Ciemnej Czekoladzie1/3 Szklanki Ziaren Espresso W Ciemnej Czekoladzie
4
Czekoladę włóż do małej miski ustawionej na garnku z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i masa będzie gładka. Włóż patyczek lizaka do każdej pianki. Zanurzaj pianki marshmallow w czekoladzie, pozwalając, aby nadmiar czekolady spłynął z powrotem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Tarta Czekolada, Do DekoracjiTarta Czekolada, Do Dekoracji
Opcjonalnie Posiekana Sałata I Pokrojone AwokadoOpcjonalnie Posiekana Sałata I Pokrojone Awokado
1-1/2 Szklanki Kawałków Ciemnej Czekolady1-1/2 Szklanki Kawałków Ciemnej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady, Pokrojonej Na 1/2-calowe Kawałki (zalecane: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady, Pokrojonej Na 1/2-calowe Kawałki (zalecane: Ghirardelli)
1/2 Funta Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów, Drobno Posiekanych1/2 Funta Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów, Drobno Posiekanych
5
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż czekolada stwardnieje, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Czekolada, Do DekoracjiTarta Czekolada, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Ziaren Espresso W Ciemnej Czekoladzie1/3 Szklanki Ziaren Espresso W Ciemnej Czekoladzie
1
Wymieszaj mleko migdałowe, cynamon i gałkę muszkatołową w rondlu o pojemności 5 litrów. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Zielone Jabłka Babci, Obrane, Wydrążone I Drobno PosiekaneZielone Jabłka Babci, Obrane, Wydrążone I Drobno Posiekane
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki WronyCukierki Wrony
3/4 Szklanki Puree Ze Słodkich Ziemniaków, Zimne3/4 Szklanki Puree Ze Słodkich Ziemniaków, Zimne
2
Zdejmij patelnię z ognia, dodaj białą czekoladę i agawę. Ciągle mieszaj, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka, 2 minuty. Utrzymuj ciepło na małym ogniu, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Tarta Czekolada, Do DekoracjiTarta Czekolada, Do Dekoracji
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Funta Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów, Drobno Posiekanych1/2 Funta Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów, Drobno Posiekanych
3
Gorącą czekoladę wlać do kubków i wymieszać za pomocą mieszadełek do pianek marshmallow.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn