Bezmleczny sos karmelowy levany
Bezmleczny sos karmelowy levany może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nabiał Bez Kukurydzy Bezglutenowy Sos Karmelowy, Płynny Gold-Dairy Free Caramel Sauce (Paleo, wegańskie & rafinowany bez cukru), oraz Sos Karmelowy Bezmleczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze trzy składniki zagotować w małym rondlu, mieszając.Jeśli chodzi o wrzenia, zatrzymać mieszanie, i gotować na małym ogniu, aż gruby i głęboki bursztynowy kolor, 2-3 protokół.
W misce do miksowania ubijać mleko nie-mleczne i proszek do uzyskania idealnej gładkości. Ostrożnie (aby uniknąć rozpryskiwania) dodaj mieszankę sojową do patelni z brandy, rumem i solą i gotuj kolejne 3 minuty, ubijając, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę do szklanego słoika i przechowywać w lodówce.