Bezglutenowy Deser Kahlua

Bezglutenowy Deser Kahlua
Bezglutenowy deser Kahlua to napój, który serwuje 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 214 kalorii, 5G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka płatków kukurydzianych, batonika czekoladowego, żelatyny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 13%. Podobne przepisy obejmują Sernik Kahlua z czekoladowym sosem Kahlua (niskowęglowodanowy i bezglutenowy), Bezglutenowy likier kawowy (aka Likuah) lub Kahlua, oraz Seks na patelni deser (bez cukru, niskowęglowodanowy,bezglutenowy) .

Instrukcje

1
Połącz okruchy płatków kukurydzianych i masło; naciśnij na dno 9 cali. kwadratowa patelnia pokryta sprayem do gotowania. Wstaw do lodówki na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
W międzyczasie w małym rondelku posyp żelatyną zimną wodę; odstawić na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Podgrzewaj na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
Zdjąć z ognia; odstawić.
5
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubij mieszankę mleka, Kahlua i żelatyny, aż się połączą. Delikatnie złożyć ubitą polewę; polać skórką. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny lub do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
KahluaKahlua
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Skrop rozpuszczoną czekoladą; w razie potrzeby udekoruj malinami i listkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn