Bezglutenowe Decadent Chocolate Chip Scones
Bezglutenowe Decadent Chocolate Chip Scones jest bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, mleko, chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bułeczki Czekoladowe Bezglutenowe, Bezglutenowe Bułeczki Z Kremem Czekoladowym, oraz Bezglutenowe Czekoladowe Bułeczki Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z gotowania pergaminu papieru.
W dużej misce, mix Bisquick mix i chipsy czekoladowe. W 2 filiżance miarki wymieszać śmietanę do ubijania i 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego. Wymieszać z mieszanką Bisquick do miękkiego ciasta, dodając 1 do 2 łyżek dodatkowej śmietany do ubijania, jeśli to konieczne.
Podziel ciasto na pół. Na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick, wklep każdą połowę w 6-calową rundę.
Pokrój każdą rundę na 6 klinów.
Umieść Kliny 2 cale od siebie na arkuszu cookie.
Piec 10 do 13 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 5 minut; wyjąć pergamin z bułeczkami do regału chłodzącego. W małej misce wymieszaj cukier puder, pozostały 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego i tyle mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Połowę lukru przemyć ciepłymi bułeczkami.
Mżawka z pozostałym lukrem.