Bezglutenowe batony orzechowe i czekoladowe Chex™
Bezglutenowe batony z orzechami i czekoladą Chex™ mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 110 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać M & M' cukierki czekoladowe, syrop kukurydziany, orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Bezglutenowe Batony Jabłkowe Chex® No-Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dno masła i boki 9-calowej kwadratowej patelni lub spryskać sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać płatki i orzeszki ziemne.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać syrop kukurydziany i cukier na średnim ogniu, stale mieszając, tylko do wrzenia.
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę płatków w misce, mieszając do równomiernego pokrycia. Wymieszaj cukierki. Naciśnij mocno na patelni. Chłodny 1 godzina.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać luźno przykryte.