Bezglutenowe Batony Luscious Layer
Bezglutenowe Luscious bary warstwy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, kokos, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wakacyjne Batony Bezglutenowe, Luscious Layer Bars, oraz Bezglutenowe Batony Z Ciasteczkami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno tylko 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać mix cookie, masło i jajko, aż miękkie formy ciasta (ciasto będzie kruche). Używając palców, naciśnij ciasto na dnie patelni.
Skondensowane mleko skropić równomiernie na upieczoną skórkę.
Posypać białymi chipsami, czekoladą, kokosem i orzechami włoskimi.
Piec 30 do 35 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.