Bezglutenowe Batony Bez Pieczenia Miód Masło Orzechowe
Bezglutenowe No-Bake miód Peanut Butter Bars jest wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać miód prażone orzeszki ziemne, cukier, chipsy czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Nie Piec Miód Peanut Butter Balls: {Gluten & Dairy Free} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9-lub 8-calowa kwadratowa patelnia. W dużej misce, wymieszać płatki i orzeszki ziemne; odstawić.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać miód i cukier do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę płatków zbożowych do miski; mieszać delikatnie, aż równomiernie pokryje. Naciśnij mocno na patelni. Chłodne 15 minut.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe kawałki czekolady odkryte na wysokie 30 do 60 sekund, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia i gładkie.
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut, aż czekolada jest ustawiona. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 6 rzędów. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.