Bekon i zioła Mac ' N ' Cheese

Bekon i zioła Mac ' N ' Cheese
Boczek i zioła Mac ' N ' Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 740 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, masło, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, Pieczone jajka z boczkiem, serem i ziołami, oraz Kozi Ser Pops Z Ziołami, Pekanami I Bekonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do pieczenia. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Drenaż.
3
W międzyczasie smażyć boczek, aż będzie chrupiący, około 5 minut, a następnie osuszyć na papierowych ręcznikach, rezerwując 1 łyżkę. grease. Odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
W ciepłym garnku do makaronu wymieszać tłuszcz, 2 łyżki. masło, zioła, cebula, czosnek i miękkie sery.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
ZiołaZioła
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wymieszać z ciepłym makaronem i boczkiem. Łyżka do 4 ramekinów (1 1/2 szklanki); posypać serem cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
BoczekBoczek
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
W małej misce, połączyć pozostałe 1 łyżka. masło i bułkę tartą, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Posypać serem równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
8
Broil ramekins aż złoty i bulgotanie, o 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn