Domowy Smak Żurawiny
Domowy smak żurawiny może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 16 porcji z 205 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, sok z cytryny, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w przybliżeniu 1 godzina i 5 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 17%. Spróbuj Smak Żurawiny, Smak Żurawiny I, oraz Smak Żurawiny dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W niesmażonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia, połącz żurawinę i cukier. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę.
W dużej misce połącz pomarańczową marmoladę, orzechy włoskie i sok z cytryny. Dodaj mieszankę żurawinową. Przykryj i wstaw do lodówki, aż ostygnie.