Piwo Bittered Codwich suwaki może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 109G tłuszczu, oraz w sumie 1660 kalorii. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pikle smaki, majonez, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kickin ' Cajun Chicken Sliders with Beer Battered Onion Rings, Beer Battered Cod, oraz Beer Battered Cod dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wymieszać majonez, kapary, relish, sok z cytryny, ocet i sos Worcestershire w misce. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
W małej misce ubić sok z cytryny i musztardę; ubić olej, aż sos będzie gładki. Wymieszać z mieszaniną kopru włoskiego i doprawić solą i pieprzem. Slaw może być przechowywany w hermetycznym pojemniku i chłodzony do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Rybę posypać solą i pieprzem. Pogłębiać ryby w pozostałej 1/2 szklanki mąki, strząsnąć nadmiar, a następnie zanurzyć w mieszaninie ciasta, pozwalając nadmiar kapać. Smażyć rybę na gorącym oleju, aż złoty kolor i chrupiące, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1
Gorące, smażone ryby ułożyć na bułkach. Następnie top z slaw i slather górną bułkę w sosie tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Drażetki Z Białą Perłą
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Dekoruj liściem kopru włoskiego. Chwyć obiema rękami i mocno ugryź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.