Beef Stroganoff

Beef Stroganoff
Przepis wołowina Stroganoff może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.21 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, regularny krem, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Best Beef Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj polędwicę, brązowiej ją (partiami, jeśli to konieczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
3
Wyjąć i odstawić na bok.
4
Kminek (jeśli jest używany) i cebulę umieścić w piekarniku holenderskim. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodać grzyby i gotować do miękkości, inny 8 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej, papryka, i sól, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodaj polędwicę i bulion, mieszając, aby połączyć. Dusić, aż mięso będzie bardzo miękkie i około połowa płynu pozostaje, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
8
Podawać na makaron jajeczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn