Beef Empanadas
Beef Empanadas to bezglutenowe przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, masło, mielony chuck i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów europejskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Beef Empanadas, Beef Empañadas, oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wciśnij pomidory przez sito. Odstawić pomidora na bok.
Podsmażyć cebulę na maśle na ciężkiej patelni na małym ogniu do miękkości.
Dodać mięso, sól, pieprz, i liść laurowy; gotować na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Odcedzić kapiele z patelni.
Dodaj pomidora czystego do mieszanki mięsa; gotować, odkryte, na małym ogniu 35 minut,
Zdjąć z ognia i wyrzucić liść laurowy.
Ciasto rozwałkować do grubości 1/8 cala na arkuszu folii; pokroić nożem do ciastek o grubości 3 1/2 cala.
Umieść 1 łyżeczkę mieszanki mięsa na środku każdego okręgu. Zwilżyć brzegi ciasta wodą. Złożyć ciasto na pół. Docisnąć krawędzie wraz z zębami widelca do uszczelnienia.
Umieścić obroty na blasze do pieczenia; przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Ciepło 1 1/2 cale oleju do 375 w dużej patelni. Gotować kilka obrotów na raz 4 minut lub aż złoty kolor.
Odwadnianie na ręcznikach papierowych.