Beef Bourbon y ' all

Beef Bourbon y ' all
Beef Bourbon y ' all is a bezmleczne napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 904 kalorie. Na $5.89 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka soli, młode ziemniaki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Melasa-Bourbon Polędwica Wołowa, Bourbon, Piwo I Gulasz Wołowy, oraz Grillowane Bourbon-Glazurowane Kaboby Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku z pokrywką. Całość przyprawiamy domową przyprawą i podsmażamy w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Usuń wołowinę na talerz i dodać zieloną paprykę, cebulę i seler do garnka i saute, aż zmiękną. Powrót wołowiny z powrotem do garnka i dodać bourbon, pokrojone w kostkę pomidory i tyle bulionu, aby pokryć wołowinę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie opuścić na wolnym ogniu z uchyloną pokrywką. Dusić przez 2 godziny lub aż wołowina będzie bardzo delikatna. Następnie dodać kukurydzę, fasolkę szparagową i czerwone ziemniaki. Dusić 10 do 20 minut, aż warzywa będą miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.

Składniki

1kilogramywołowina pokrojona w 2-calową kostkęwołowina pokrojona w 2-calową kostkę4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)425Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę z sokiempomidory pokrojone w kostkę z sokiem1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiziarna kukurydzyziarna kukurydzy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkifasola szparagowa, przycięta i pokrojona w 1/2fasola szparagowa, przycięta i pokrojona w 1/21186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona papryka pokrojona w kostkęzielona papryka pokrojona w kostkę4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkićwiartowane nowe czerwone ziemniakićwiartowane nowe czerwone ziemniaki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn