Beef Bourbon y ' all is a bezmleczne napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 904 kalorie. Na $5.89 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka soli, młode ziemniaki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Melasa-Bourbon Polędwica Wołowa, Bourbon, Piwo I Gulasz Wołowy, oraz Grillowane Bourbon-Glazurowane Kaboby Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku z pokrywką. Całość przyprawiamy domową przyprawą i podsmażamy w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Usuń wołowinę na talerz i dodać zieloną paprykę, cebulę i seler do garnka i saute, aż zmiękną. Powrót wołowiny z powrotem do garnka i dodać bourbon, pokrojone w kostkę pomidory i tyle bulionu, aby pokryć wołowinę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie opuścić na wolnym ogniu z uchyloną pokrywką. Dusić przez 2 godziny lub aż wołowina będzie bardzo delikatna. Następnie dodać kukurydzę, fasolkę szparagową i czerwone ziemniaki. Dusić 10 do 20 minut, aż warzywa będą miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem.