Bee Sting Cake (Bienenstich) II

Bee Sting Cake (Bienenstich) II
Bee Sting Cake (Bienenstich) II może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 185 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bee Sting Cake (Bienenstich) I, Bee Sting Cake (Bienenstich), oraz Bary Bienenstich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mąkę, drożdże, 2 łyżki cukru, sól, 3/4 szklanki mleka i 3 łyżki masła lub margaryny. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
2
Umieścić w dobrze nasmarowanej misce i przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odstawić w ciepłe miejsce na 1 godzinę lub do podwojenia.
4
Rozwal ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
5
Rozwałkuj do grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Rozprowadzić na smarowanej 8 calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Przykryć i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
W rondlu rozpuścić 3 łyżki masła lub margaryny oraz Cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać migdały i 1 łyżkę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MlekoMleko
9
Zdjąć z ognia i wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
10
Równomiernie i ostrożnie rozprowadzić na cieście. Pozostawić ciasto do dalszego wzrostu przez dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
11
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 20 do 25 minut, lub aż skorupa zmieni kolor na złoty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
12
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w odrobinie mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MlekoMleko
13
Połączyć 1 1/2 szklanki mleka, skrobi kukurydzianej i 1 łyżka cukru inn górnej podwójnej kotła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
14
Podgrzać mieszając, aż zgęstnieje, o 2 do 3 protokół.
15
Dodać ubite jajko i mieszać jeszcze przez około 2 minuty, lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
16
Wyjąć z ognia i wymieszać ekstrakt. Schłodzić, przykryć, w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Śmietanę ubić z kremem z kamienia nazębnego na sztywną masę. Złożyć do schłodzonego budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
EkstraktEkstrakt
17
Pokroić schłodzone ciasto migdałowe chleb na 1 1/4 x 2 cala prostokąty. Pokrój każdy poziomo na połówki. Napełnij mieszanką budyniową. Schłodzić i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn