Bee Sting Cake (Bienenstich) II
Bee Sting Cake (Bienenstich) II może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 185 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bee Sting Cake (Bienenstich) I, Bee Sting Cake (Bienenstich), oraz Bary Bienenstich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę, drożdże, 2 łyżki cukru, sól, 3/4 szklanki mleka i 3 łyżki masła lub margaryny. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 15 do 20 minut.
Umieścić w dobrze nasmarowanej misce i przykryć.
Odstawić w ciepłe miejsce na 1 godzinę lub do podwojenia.
Rozwałkuj do grubości 1/2 cala.
Rozprowadzić na smarowanej 8 calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Przykryć i odstawić na 30 minut.
W rondlu rozpuścić 3 łyżki masła lub margaryny oraz Cukier cukierniczy.
Dodać migdały i 1 łyżkę mleka.
Zdjąć z ognia i wymieszać z miodem.
Równomiernie i ostrożnie rozprowadzić na cieście. Pozostawić ciasto do dalszego wzrostu przez dodatkowe 30 minut.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 20 do 25 minut, lub aż skorupa zmieni kolor na złoty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w odrobinie mleka.
Połączyć 1 1/2 szklanki mleka, skrobi kukurydzianej i 1 łyżka cukru inn górnej podwójnej kotła.
Podgrzać mieszając, aż zgęstnieje, o 2 do 3 protokół.
Dodać ubite jajko i mieszać jeszcze przez około 2 minuty, lub aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i wymieszać ekstrakt. Schłodzić, przykryć, w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Śmietanę ubić z kremem z kamienia nazębnego na sztywną masę. Złożyć do schłodzonego budyniu.
Pokroić schłodzone ciasto migdałowe chleb na 1 1/4 x 2 cala prostokąty. Pokrój każdy poziomo na połówki. Napełnij mieszanką budyniową. Schłodzić i podawać na zimno.