Bazyliowa Zupa Pomidorowa
Zupa pomidorowa bazylia może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 331 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, rosół z kurczaka, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sunshine Soup {Yellow Tomato Basil Soup}, Pomidorowa Zupa Bazyliowa, oraz Zupa pomidorowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć w 2 łyżkach. gorący olej w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 9 do 10 minut lub do miękkości.
Dodaj pomidory i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut. Mieszankę przetwarzać za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka.
Bazylia proces, następne 4 Składniki, 1/4 szklanki wody, a pozostałe 2 łyżki. olej w robocie kuchennym, aż będzie gładki, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Do zupy wymieszać mieszankę bazylii, cukru i pieprzu. Gotować 10 minut lub do całkowitego ogrzania.
Tymczasem gotować okra zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.