Bawarska Kula Serowa
Bawarski ser kulka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wołowiny, ser cheddar, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bawarski Dip Serowy (Obatzda), Ser Bawarski Do Smarowania, oraz Kulka Z Serem Pleśniowym I Rozmarynem.
Instrukcje
Kiszoną kapustę umieścić w robocie kuchennym; przykryć i przetworzyć do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać ser, suszoną wołowinę, śmietanę, majonez, sól, natkę pietruszki i cebulę; przykryć i przetworzyć do wymieszania.
Przenieść do dużej miski; przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut. Uformować w kulkę; zwinąć w dodatkową natkę pietruszki. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.