Bawarska Kula Serowa

Bawarska Kula Serowa
Bawarski ser kulka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wołowiny, ser cheddar, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bawarski Dip Serowy (Obatzda), Ser Bawarski Do Smarowania, oraz Kulka Z Serem Pleśniowym I Rozmarynem.

Instrukcje

1
Kiszoną kapustę umieścić w robocie kuchennym; przykryć i przetworzyć do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać ser, suszoną wołowinę, śmietanę, majonez, sól, natkę pietruszki i cebulę; przykryć i przetworzyć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Przenieść do dużej miski; przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut. Uformować w kulkę; zwinąć w dodatkową natkę pietruszki. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia3
Magazyn