Batony Żurawinowo-Makadamia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów żurawinowo-Macadamia. Ten bezglutenowy przepis służy 40 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy makadamia, chipsy do pieczenia wanilii, olej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Żurawinowy Precel Macadamia Batony, Żurawina Biała Czekolada Makadamia Orzech Granola Batony, oraz Batony Z Orzechów Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ciastka mix, 1/3 szklanki masła i jajka do miękkiego ciasta formy. Naciśnij ciasto na dnie natłuszczonej 9-calowej kwadratowej patelni.
Piec w temperaturze 177° 15 minut.
Podgrzewaj 1/3 szklanki masła, brązowego cukru i żurawiny na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Łyżką i równomiernie rozprowadzić mieszankę żurawinową na częściowo upieczonej bazie ciasteczek.
Piec 10 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Całkowicie fajne.
W zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką, wymieszaj wióry do pieczenia i olej; uszczelnij torbę. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 30 do 45 sekund, wyciskanie mieszanki w worku co 15 sekund, aż będzie gładka.
Wytnij 1/4 cala góry z rogu torby; mżawka nad prętami.