Batony Z Białej Czekolady Żurawinowej
Biała czekolada żurawina warstwa batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Mieszanka skondensowanego mleka, płatków zbożowych, żurawiny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Z Białej Czekolady Żurawinowej, Batoniki Z Białej Czekolady, oraz Ciasto Z Białej Czekolady Z Nadzieniem Żurawinowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 9-calowa kwadratowa patelnia z folią heavy-duty. Folię spryskać sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym lub blenderze umieść płatki. Przykryć; przetworzyć do drobnego rozdrobnienia płatków. W średniej misce zmiksować pokruszone płatki z roztopionym masłem. Naciśnij w dolnej części patelni.
Mleko skondensowane zalać mieszanką okruchów. Top równomiernie z białej wanilii pieczenia chipsy, suszone żurawiny i pekan.
Piec 28 do 33 minut lub do góry jest złoty kolor. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.