Batony Wapienne Bezmleczne
Bezmleczne batony wapienne to bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier puder, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 306 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne Batoniki Do Serników Z Limonką, [] Smoothie Z Papai I Limonki, Bez Cukru I Bez Nabiału, oraz Bezcukrowe Batoniki Z Ciemnej Czekolady {Orzechowe , Mleczne I Bezglutenowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350ºF.In mikser, ubić margarynę do mąki, sól, cukier i wymieszać, aż utworzy bowlful piaszczystych okruchów.Poklep tę mieszaninę mocno do dobrze nasmarowanej patelni 8×8 cali i piecz przez 20 minut, aż będzie głęboko złoty.W międzyczasie ubić cukier, mąkę i proszek do pieczenia, następnie ubić sok z cytryny, skórkę i jajka.
Ubić na gładką masę, następnie zalać częściowo upieczoną skórką i piec przez 25 minut.Ostudzić, następnie przesiać cukier puder na wierzch i pokroić w 16 kwadratów.