Batony owsiane żurawinowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 243 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz batony owsiane truskawkowo-migdałowe (gf, wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu na średnim ogniu połącz żurawinę, biały cukier i skórkę pomarańczową. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować, aż mieszanina zmniejszy się do około 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Skórka Pomarańczowa
Cukier Granulowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x9 cali, wyłóż folią, a następnie nasmaruj folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól.
Pokroić w maśle za pomocą rąk lub blendera do ciasta, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Połowę tej mieszaniny mocno wcisnąć do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
5
Sos żurawinowy rozprowadzić równomiernie na podstawie, a następnie na wierzch pokruszyć pozostałą mieszankę owsianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza
6
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie złotobrązowa. Całkowicie schłodzić przed cięciem na pręty.