Batony Morelowo-Karmelowo-Kokosowe
Batony morelowo-karmelowo-Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 121 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, Kokosowe, karmelowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batony Morelowo-Karmelowo-Kokosowe, Morelowe Karmelowe Batony Macadamia, oraz Morelowe Batoniki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w kuchence miski z metalowym ostrzem, miejsce migdały. Przykryć; przetworzyć, używając szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do drobno posiekanego.
Dodać mąkę, cukier i masło. Okładka; proces; za pomocą szybkich ruchów on-and-off, aż mieszanina wygląda jak grube okruchy.
Na dnie nieoczyszczonej patelni 13x9 cali równomiernie nacisnąć połowę mieszaniny okruchów (około 2 1/2 szklanki).
W średniej misce wymieszaj konfitury, polewę karmelową i kokos.
Rozprowadzić na mieszaninie okruchów w granicach 1/2 cala krawędzi.
Pozostałe okruchy posypać równomiernie mieszaniną moreli na brzegach patelni.
Piec 40 do 50 minut lub aż krawędzie są złociste. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.