Batony Czekoladowo-Orzechowe Bez Pieczenia
Batoniki czekoladowo-orzechowe bez pieczenia mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 32 i kosztuje 43 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło orzechowe chrupiące batony granola, orzeszki ziemne prażone w miodzie, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Batony Czekoladowo-Orzechowe Bez Pieczenia, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz No Bake Chocolate Coconut Peanut Butter Candy Cookies.
Instrukcje
Dno i boki 13x9-calowego (3-quart) szklanego naczynia do pieczenia z folią, pozostawiając folię wiszącą nad 2 przeciwległymi bokami patelni. W misie robota kuchennego z metalowym ostrzem umieść ciasteczka. Przykryć; przetworzyć, aż ciastka zostaną drobno posiekane.
W rondlu 2-ćwiartkowym gotuj Pianki i masło na małym ogniu, stale mieszając, aż się stopią. Wymieszać posiekane ciasteczka i 3/4 szklanki chipsów czekoladowych, aż dobrze wymieszane. Wciśnij dno naczynia do pieczenia.
W średniej mikrofali miski, mleko mikrofalowe i frytki masło orzechowe odkryte na wysokie 30 sekund. Mieszać; mikrofalówka 30 do 60 sekund dłużej, mieszając co 30 sekund, aż będzie gładka i kremowa. Wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi i pokruszonymi batonami musli.
Rozprowadzić na warstwie czekolady. Jeśli mieszanina masła orzechowego zaczyna się ustawiać, kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 15 do 30 sekund lub do ciepłego i smarowania.
W małej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa pozostałe 1/4 szklanki czekolady i oleju odkrytego na wysokiej 30 do 45 sekund lub do roztopienia wióry i mogą być mieszane gładkie.
Skropić czekoladę po przekątnej warstwą masła orzechowego. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do zestawu. Aby wyciąć pręty, zdejmij z patelni, używając folii do podnoszenia.
Pokrój na 8 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać w chłodnym miejscu.