Batony Crisp Z Żurawiną

Batony Crisp Z Żurawiną
Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granola Żurawinowa Crisp, Gruszka Żurawinowa Crisp, oraz Gruszka I Żurawina Crisp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać nasiona sezamu, nasiona słonecznika, pekan i migdały, aż nasiona sezamu będą blado złote, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
MigdałyMigdały
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kokosa i mieszać, aż nasiona sezamu i kokosa będą złote, o 2 protokół. Wymieszać z płatkami i żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
KokosKokos
ZbożaZboża
3
Zdjąć z ognia.
4
Tymczasem, w 5-do 6-quart patelni, połączyć masło orzechowe, 2 łyżki masła, i marshmallows. Mieszaj często na małym ogniu, aż pianki stopią się i mieszanina jest gładka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
PiankiPianki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać mieszankę zbóż i szybko wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
6
Wlać do maślanej 9-przez 13-calowej patelni lub naczynia. Przykryj folią i, używając uchwytów do garnków, aby chronić dłonie, mocno naciśnij, aby utworzyć równą warstwę. Natychmiast zdejmij folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Schłodzić lub schłodzić, aż mieszanina zostanie ustawiona.
8
Pokrój na 24 paski, każdy o 1 1/2 na 3 cale.
9
Podawać lub przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej do 3 dni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn