Batony Crisp Z Żurawiną
Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granola Żurawinowa Crisp, Gruszka Żurawinowa Crisp, oraz Gruszka I Żurawina Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać nasiona sezamu, nasiona słonecznika, pekan i migdały, aż nasiona sezamu będą blado złote, o 3 protokół.
Dodać kokosa i mieszać, aż nasiona sezamu i kokosa będą złote, o 2 protokół. Wymieszać z płatkami i żurawiną.
Tymczasem, w 5-do 6-quart patelni, połączyć masło orzechowe, 2 łyżki masła, i marshmallows. Mieszaj często na małym ogniu, aż pianki stopią się i mieszanina jest gładka, około 5 minut.
Dodać mieszankę zbóż i szybko wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Wlać do maślanej 9-przez 13-calowej patelni lub naczynia. Przykryj folią i, używając uchwytów do garnków, aby chronić dłonie, mocno naciśnij, aby utworzyć równą warstwę. Natychmiast zdejmij folię.
Schłodzić lub schłodzić, aż mieszanina zostanie ustawiona.
Pokrój na 24 paski, każdy o 1 1/2 na 3 cale.
Podawać lub przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej do 3 dni.