Batoniki Z Sernikiem Czekoladowym
Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 64 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę migdałową, sól, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Czekoladowo-Malinowy, Batoniki Czekoladowo-Malinowe, oraz Serniki Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Wytnij 22-calowy kawałek pergaminu i złożyć na krawędziach tak mierzy 8 cali szerokości; odłożyć na bok. Płaszcz 8-by-8-calowa metalowa patelnia do pieczenia z masłem i linii go z pergamin szew stronie w dół (2 długie końce zawiśnie na krawędziach). Pamiętaj, aby dopasować pergamin tak płynnie, jak to możliwe do patelni, ciasno bigując go w rogach. Odstaw patelnię na bok.
Umieść mąkę, 1/4 szklanki cukru i mąkę migdałową lub mączkę w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na małej prędkości, aż do połączenia.
Dodać odmierzone masło i wymieszać do połączenia i kruche, o 2 protokół.
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni i, używając DNA miarki zanurzonej w mące, mocno i równomiernie wcisnąć ją do patelni.
Piec, aż skórka będzie złoty na brzegach i sprężyny z powrotem delikatnie w dotyku, o 20 protokół. W międzyczasie zrobić polewę z sernika czekoladowego.Umyć i osuszyć miskę i łopatkę miksera stojącego.
Umieść serek w misce i za pomocą uchwytu wiosła ubijaj go na małej prędkości, aż będzie gładki, około 1 minuty.
Dodaj pozostałe 2/3 szklanki cukru, stopioną czekoladę, jajka, ekstrakt z wanilii lub migdałów i sól i ubijaj, aż połączą się i będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać miskę i wiosło gumową szpatułką raz, około 1 minuty.Przywróć mikser do niskiej prędkości, powoli dodaj śmietanę i wymieszaj, aż prawie całkowicie się połączą. Zwiększyć prędkość do średnio-niskiej i wymieszać, aż dobrze połączone i gładkie, o 1 minutę; odstawić.Gdy skorupa jest gotowa, wyjmij patelnię z piekarnika do stojaka z drutu.
Wlać masę sernika czekoladowego na skórkę (nie ma potrzeby, aby skórka była chłodna) i wygładzić wierzch.
Piec do góry jest tylko ustawić, o 35 protokół.
Przenieść do stojaka drucianego i odstawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej, około 2 godzin. (W tym momencie można pokroić i podać batony, ale zalecamy, aby dokładnie schłodzić je w lodówce, o 2 godziny więcej, przed krojeniem i podaniem.) Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, do 3 days.To wyjmij serniki z patelni, chwyć pergamin wiszący nad krawędziami i wyciągnij go z patelni.
Przenieś do deski do krojenia, wysuń i wyrzuć pergamin, a za pomocą długiego noża wytnij 64 (1-calowe) kawałki, wycierając nóż do czysta między plasterkami.