Batoniki Z Sernikiem Czekoladowym

Batoniki Z Sernikiem Czekoladowym
Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 64 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę migdałową, sól, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Czekoladowo-Malinowy, Batoniki Czekoladowo-Malinowe, oraz Serniki Z Białej Czekolady.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wytnij 22-calowy kawałek pergaminu i złożyć na krawędziach tak mierzy 8 cali szerokości; odłożyć na bok. Płaszcz 8-by-8-calowa metalowa patelnia do pieczenia z masłem i linii go z pergamin szew stronie w dół (2 długie końce zawiśnie na krawędziach). Pamiętaj, aby dopasować pergamin tak płynnie, jak to możliwe do patelni, ciasno bigując go w rogach. Odstaw patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Umieść mąkę, 1/4 szklanki cukru i mąkę migdałową lub mączkę w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na małej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać odmierzone masło i wymieszać do połączenia i kruche, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni i, używając DNA miarki zanurzonej w mące, mocno i równomiernie wcisnąć ją do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec, aż skórka będzie złoty na brzegach i sprężyny z powrotem delikatnie w dotyku, o 20 protokół. W międzyczasie zrobić polewę z sernika czekoladowego.Umyć i osuszyć miskę i łopatkę miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Umieść serek w misce i za pomocą uchwytu wiosła ubijaj go na małej prędkości, aż będzie gładki, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Dodaj pozostałe 2/3 szklanki cukru, stopioną czekoladę, jajka, ekstrakt z wanilii lub migdałów i sól i ubijaj, aż połączą się i będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać miskę i wiosło gumową szpatułką raz, około 1 minuty.Przywróć mikser do niskiej prędkości, powoli dodaj śmietanę i wymieszaj, aż prawie całkowicie się połączą. Zwiększyć prędkość do średnio-niskiej i wymieszać, aż dobrze połączone i gładkie, o 1 minutę; odstawić.Gdy skorupa jest gotowa, wyjmij patelnię z piekarnika do stojaka z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wlać masę sernika czekoladowego na skórkę (nie ma potrzeby, aby skórka była chłodna) i wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Piec do góry jest tylko ustawić, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Przenieść do stojaka drucianego i odstawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej, około 2 godzin. (W tym momencie można pokroić i podać batony, ale zalecamy, aby dokładnie schłodzić je w lodówce, o 2 godziny więcej, przed krojeniem i podaniem.) Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, do 3 days.To wyjmij serniki z patelni, chwyć pergamin wiszący nad krawędziami i wyciągnij go z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Przenieś do deski do krojenia, wysuń i wyrzuć pergamin, a za pomocą długiego noża wytnij 64 (1-calowe) kawałki, wycierając nóż do czysta między plasterkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn